The Trust has been doing fantastic work to preserve, recreate and reconnect Gloucestershire’s wild places from their modest headquarters at Robinswood Hill, Gloucester.

The Trust’s ambitions for future growth were constrained by their current building. Originally built to house 15 staff, the building was struggling to accommodate up to 60 and there were few facilities to cater for the 50,000 visitors using the country park each year.

Our task was to find ways for the building to be reorganised and extended to meet the ambitious plans for the future. The development incorporates agile workspace, meeting rooms, a volunteer area, café and an events space.

GloucestershireWildlifeTrust-ChildsSulzmann-07

“It is a modest project but, for an organisation of this size, the proposed investment can be transformational. They’ve been tremendously successful at advocating the importance of high-quality green infrastructure and the positive impact this can have on development,” says Mike Cox, Director, Childs Sulzmann Architects.

“We wanted to maximise the value of the Trust’s investment by re-inventing the character of their premises and presenting a new face to the public. We are always keen to expand our work with charities, trusts and other organisations we believe in.”

GloucestershireWildlifeTrust-ChildsSulzmann-06

Reception Desk

GloucestershireWildlifeTrust-ChildsSulzmann-05

GloucestershireWildlifeTrust-ChildsSulzmann-09

GloucestershireWildlifeTrust-ChildsSulzmann-08